Bilverkstad i Skurup

Hej på er alla fantastiska bloggläsare! Jag hoppas att allt är bra med er och att ni fått en bra start på veckan. Som ni vet brukar jag i bloggen skriva om lite allt möjligt roligt och skoj, men idag tänkte jag faktiskt skriva om någonting annat. Som jag skrev i ett inlägg förra veckan så har vi fått lite problem med en av våra bilar här hemma, någonting som skapat stora problem i vardagen hos oss, då vi behöver två bilar för att få ihop det med jobben och lämning på förskolan. I dagens inlägg vill jag tipsa om M&L Fordonsservice AB, en bilverkstad i Skurup som vi faktiskt nu i slutet av förra veckan valde att vända oss till, då vi har hört många i Skurup som har blivit nöjda hos dem. Vi blev verkligen helnöjda och kan nu slappna av, då problemet är löst och vi har två helt fungerande bilar igen.

Jag vill som sagt verkligen tipsa om M&L Fordonsservice AB, då vår upplevelse med detta företaget var fantastiskt. Någonting som man verkligen märker vid ett besök hos M&L Fordonsservice AB är hur stor vikt kundservice har för dem. Vi fick ett varmt välkomnande och de försäkrade oss verkligen om att hur stor skadan än är på bilen, skulle de inte ge upp förrän vi var helt nöjda med resultatet. Detta är en faktor som jag själv tycker är otroligt viktig hos ett företag, vad företaget än arbetar med, vilket gjorde att jag verkligen kände att jag kunde lita på M&L Fordonsservice AB. Kvalitativa var de även dessutom. Vi såg snabbt att de hade stenkoll på vad de skulle göra för att hjälpa oss, vilket gjorde att vi kunde slappna av ytterligare. Jag vet att det har varit ett problem för många av er att lita på företag och veta vilken firma man ska välja, vilket är anledningen till varför jag varmt vill rekommendera M&L Fordonsservice AB till mina läsare som bor i Skurup med omnejd, och som har eller någon gång kommer få problem med sin bil.