E.S.K Wellness

Hej igen, alla mina fantastiska läsare! Jag hoppas att ni mår bra och att ni alla har haft en riktigt trevlig start på den här veckan, för det har nämligen jag haft. Hur som helst så vet ju rätt så många av er vid det här laget att jag för det mesta skriver här på bloggen om saker och ting som jag helt enkelt tycker är roligt och skojigt att skriva om. När jag för inte så länge sedan dock nämnde att jag hade varit på massage i Falun, där jag själv då befinner mig, så var det många av er som också befinner er här och i närliggande områden som ville veta lite mer om jag kunde bland annat rekommendera något bra företag som man kan vända sig till ifall det nu är så att man är intresserad av att gå på massage.

Givetvis så kan jag ju det och jag tycker verkligen att E.S.K Wellness, som detta ställe heter, är helt fantastiskt. Att börja gå regelbundet på massage, bara det i sig, har verkligen varit någonting som har hjälpt mig otroligt mycket. Personligen så började jag gå på grund av att jag kände mig allmänt stressad och för att jag helt plötsligt upptäckte att jag var så oerhört spänd i rygg och nacke. Nu redan efter det att jag har gått ett par gånger så tycker jag att det är en så stor skillnad att jag varmt kan rekommendera till er alla som kanske befinner er i en liknande sits att ni också tar och testar på just massage och dessutom regelbunden sådan. På E.S.K Wellness så blir man trevligt bemött och de vet verkligen vad de sysslar med. Kika därför absolut vidare på den länk som jag tänkte lägga in här i inlägget som kommer att gå direkt till E.S.K Wellness och deras egna sida här på nätet!