Barnomsorg i Borås

Mitt namn är Elinor Eriksson och jag driver ett eget företag som heter Familjedaghemmet – Aran där lek och trygghet står i centrum. Jag arbetar som pedagogisk omsorg och bor i Borås på Trandared. Om du väljer att anlita mig så kommer dina barn att trivas, utvecklas och leka hos mig och enligt min åsikt så utvecklas barn bäst om varje dag inte ser likadan ut. Utan varje dag ska se olik ut men med samma målsättning, att barnet ska trivas, utvecklas, leka och ha en rolig dag. Barnen som kommer till mig kommer även att leka med min hund, som är mitt livskärlek, och med min hund får kommer de även att lära sig att ge kärlek till djur. Så om du letar efter en person som erbjuder barnomsorg i Borås får du gärna kontakta mig på telefonnummer, 070 – 652 73 52.

Med vänliga hälsningar, Elinor Eriksson.