4 Tassarnas Trim

Varmt välkomna tillbaka hit till min blogg ännu en gång! Jag hoppas att ni alla har fått en fin start på veckan och att ni har massa roligt på gång. Det har i varje fall jag, men det kommer jag nog att gå in lite mer på i ett annat inlägg lite senare. Just nu så ville jag nämligen ta och dela med mig av ett visst hundtrim i Helsingborg, där både jag själv och många av er läsare också befinner er, då detta faktiskt är någonting som jag har fått in en hel del frågor kring nu under den senaste tiden.

Jag tycker verkligen att det är superkul att det är så många av er som engagerar er på det här sättet och jag uppskattar jättemycket att ni faktiskt säger till om vad ni vill se mer av här på min blogg. I vanliga fall så skriver jag ju om familj här på bloggen och del av vår familj är ju faktiskt våra hundar. Många gånger så har jag därför nämnt i inlägg att vi har varit iväg på hundtrim och då har det ju givetvis varit många av er hundägare som har hört av er hit och vill veta lite mer om vart någonstans som man kan vända sig ifall man alltså befinner sig i Helsingborg eller någonstans i dess omnejd och känner att man är i behov av proffshjälp med trim, tvätt och kloklippning med mera. Det stället som vi väljer att vända oss till nu gång på gång heter 4 Tassarnas Trim och de är verkligen superduktiga när det kommer till det som de sysslar med. Man märker direkt att de har lång erfarenhet inom sitt område och att de dessutom brinner för hundar och hundskötsel. Kika därför gärna vidare på just 4 Tassarnas Trim ifall ni känner er intresserade av detta!