Hjälp med bröllopsstädning

Hej igen mina fina bloggläsare, och välkomna tillbaka till min blogg! I dagens inlägg hade jag tänkt skriva om ett företag som jag efter denna helg verkligen vill tipsa er läsare om, ett företag vid namn 96:ans Städ & Flytt Aktiebolag. Som ni vet vankades det bröllop i helgen, då min syster och hennes man gifte sig. Som ni säkert vet ifall ni har haft ansvar över ett bröllop, eller som ni säkert annars kan förstå ändå, är ju att det blir en hel del att städa efter firandet. Då vi kände att detta var någonting som vi inte kunde lägga någon energi på efter ett stort bröllop, valde vi att då vända oss till 96:ans Städ & Flytt Aktiebolag. Detta då vi hört från vänner att detta är ett företag som man verkligen kan lita på när det kommer till all form utav städning, och då även bröllopsstädning. Vi blev i vilket fall som helst otroligt nöjda med städningen och personalen var helt fantastisk. De visade verkligen att det var viktigt för företaget att vi som kunder blev nöjda och fokuserade även på att skapa en god kundkontakt. Att välja att vända oss till 96:ans Städ & Flytt Aktiebolag hjälpte verkligen oss att kunna slappna av både före, under och efter bröllopet, och därför kunna njuta utav dagen och kvällen med familj och vänner.

Då jag tror att det finns ett stort behov utav just städning efter bröllop, men jag tror också att detta inte är någonting som man kanske så ofta tänker på, utan helt naturligt väljer att städa själv. Därför vill jag verkligen rekommendera 96:ans Städ & Flytt Aktiebolag, ifall även ni planerar att ta ansvar över städningen av ett bröllop. Har man inte något bröllop planerat, erbjuder även 96:ans Städ & Flytt Aktiebolag andra tjänster som hemstädning, flyttstädning och kontorsstädning för er som precis som jag befinner er Brantevik med omnejd. 

Du gillar kanske också...